Получете БЕЗПЛАТНА доставка при поръчка - над 29.90 лв. и до офис на SPEEDY

Често задавани въпроси

Тop Speed Ви предлага няколко начина за търсене на продуктите, които Ви интересуват:

В меню „Категории“ ще намерите списък на всички категории и подкатегории продукти в магазина, а в скоби ще видите броя на включените продукти. При отварянето на всяка подкатегория имате възможността да сортирате продуктите по име, цена, артикулен номер и дата на добавяне, както и да филтрирате по Производител.

За бързо търсене използвайте търсачката на сайта (горе в дясно), като напишете името на търсения от Вас продукт и натиснете Enter

За да направите поръчка в „Тop Speed“, е необходимо да имате регистрация в сайта и да сте влезли с потребителското си име и парола.

Изберете желания от Вас продукт и натиснете бутона „Добави в количката“. Ако искате да включите в поръчката си и други продукти, можете да продължите да търсите и да ги прибавите по същия начин.

Във всеки един момент можете да разгледате Вашата количка, да промените количеството на избраните продукти, да извадите или прибавите продукт, както и да видите сумата за плащане.

Когато сте готови с избора си, натиснете бутона „поръчайте“ и преминете към избор на доставка и начин на плащане.

- наложен платеж (директно на куриера при получаване на доставката);

window.fbAsyncInit=function (){FB.init({xfbml:true,version:"v12.0"})}; (function (d,s,id){ var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id)){return} js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="https://connect.facebook.net/en_US/sdk/xfbml.customerchat.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs); }(document,"script","facebook-jssdk"));