SUPER POWER FLOW - високо ефективна всукателна система, прилагана при всички спортни автомобили. Конусовидната форма с "накъдрен" профил осигурява много по-добро засмукване през много по-голяма площ, от което значително се подобряват динамичните характеристики на двигателят.
 Сам по себе си спортният филтър  няма да ви даде повече мощност без намеса по други компоненти на двигателят - горивната  и запалителната система, изпускателни колектори и ауспух и т.н.. Т.е. той само позволява произвеждането на повече мощност чрез значително подобряване на засмукването и възможността да бъде инсталиран на място, откъдето може да се въвежда директно по-студен въздух, далеч от горещите зони в двигателният отсек.
 Всички са забелязали, че когато е студено автомобилите вървят повече и моторът има повече мощност. Това е заради по-ниската температура на засмукваният въздух и като цяло по-ниската температура на горивовъздушната смес.
  По-ниската температура определя по-висока плътност на въздушната маса и в крайна сметка по-голямо количество въздух в единица обем, което позволява и по-голямо количество гориво. Това е една от причините при по-студен въздух да има повече мощност.
 Друг приятен ефект от тези филтри е, че можете да чуете чудесният звук от припокриването на фазите на газоразпределението. Което придава доста агресивно излъчване на автобила ви.
 Възможността да ги ползвате за много повече километри от нормалните значително намалява разходите за консуматив, като през определено време според степента на замърсяване на околната среда само се измиват с обезмаслител и след това се напръскват със специалните масла, които се продават тази цел.

Как да поръчам