Най-продаваният препарат за измиване и полиране на автомобила. Формулата на Triplewax представлява комбинация от три вида восък, които проявяват своето действие при миене на автомобила, за получаване на изключителни резултати. Този продукт почиства без усилие в дълбочина, като при всяко измиване, защитената от Triplewax повърхност, добива брилянтен блясък, без ивици .

Triplewax шампоан за кола

 Количество

Разфасовка

Код

Баркод

12

500мл

ТCS501

5010373008201

CarPlan  предлага пълна гама продукти за поддръжка на автомобила и е най-продаваната марка във Великобритания. Асортиментът включва всичко, което може да бъде необходимо за почистването, поддръжката  и възстановяването на автомобила, както отвътре, така и отвън. CarPlan  присъства на пазара със своите първокласни продукти още от края на 60-те години на миналия век. Благодарение на натрупаният опит и приемственост непрекъснато се обновява и обогатява цялостната гама, за да се удовлетворят непрекъснато променящите се нужди на клиентите.

Репутацията на фирма, известна с непрекъснатите си иновации в продуктите и с креативната си развойна дейност  отреждат на продуктите на Car Plan сред най-високо технологичните продукти. С използването на ефективна рекламни и PR похвати  няма граници в сферата на грижата за автомобила.

 Как да поръчам