Лепенка Карбон може да се използва за много видове повърхности. Цената е за размер 1м/1,27м . Една ролка е дълга 30м. Можете да поръчате колкото ви е необходимо. Препоръчително е при облепване на извити повърхности да се ползва топъл въздух. Дебелината е 0.025мм.

3D Карбоново фолио 

Висококачествено триизмерно релефно карбоново фолио, изработено от истински карбонови нишки. Релефът на фолиото позволява светлината да се отразява, точко както при истинските карбонови елементи и създава визуален ефект като на "сух карбон". Винилът може да бъде инсталиран върху най-различни видове повърхности, независимо от кривините. Това означава, че фолиото намира много приложения - от облепването на капака на автомобила Ви или интериорните елементи, до задната част на лаптопа или мобилния телефон.
Релефното карбоново фолио притежава отлични характеристики: При награвяне се разтяга до 300%. При монтаж може да бъде разлепяно и нагласяно многократно. Водо и удароустойчиво е, като запазва повърхностите, върху които е монтирано. Идеално е както за вътрешен монтаж, така и за външен. Възможно е да се монтира на прави повърхности и на повърхности с кривини. За да задоволим всеки вкус карбоното фолио се предлага в три различни цвята: черен карбон, сив карбон, бял карбон, безцветен карбон, тъмно сив карбон, червен карбон, син карбон и др. Максималната широчина на фолиото е 1.55 м. Това улеснява изключително много облепването на по-големи повърхности като преден капак, таван, заден капак...