Внимание!!!Това свети яко!!!

 

 

Ново поколение35W  дигитални баласти, много по-лесно запалват лампи от нормалните и с по-слаба зависимост от вариациите в захранващото напрежение.Спазвайки основният принцип да предлагаме изключително само висококачествени и иновативни продукти на клиентите, на вашето внимание в момента е едно много добро предложение, с високо качество и перфектна цена.За уникалната светлинна мощ на нашите  ксенонови светлини можете да се убедите с теста, който сме готови да ви демонстрираме на място в нашите сервизи.

 

 

Цената на комплектите е без монтаж!

 

 


6 месеца гаранция.

 

 

HID Headlights / kits(HID фарове/китове) - Често задавани въпроси:

 

 

Какво е температура на цвета?

 

 

Много хора вярват, че колкото е по-голяма температурата на цвета, толкова по-ярка е една крушка. Това е погрешно. Цветовата температура е просто скала за измерване на цвета на светлинен източник в келвини(К). Това е просто означение за цвят - както примерно Бяло, Зелено или Синьо. Истината е, че яркостта на крушките от горния край на температурната скала намалява. 5200К HID крушки са приблизително 10% по-ярки(измерено в лумени, не в келвини) от 7000К. Но дори 9000К HID крушки, които са още 10% по-тъмни, имат толкова много използваема светлина, че лекото затъмняване няма никакво значение. HID крушките осигуряват тонове светлина и вие никога няма да усетите няколко процента разлика. Tова може да се установи само с апаратура.

 

 

Китовете с по-високи стойности на келвини като 7000к, 7500к и т.н. са произведени за любители, които се интересуват от конкретен цветови нюанс на фаровете си.

 

 

Градуси Келвин(К) - само цвета

 

 

Лумени(lumens) - яркост

 

 

Каква е разликата между оригинални XENON HID светлини и халогенни крушки с нажежаема жичка, запълнени с халогенен газ?

 

 

High Intensity Discharge (H.I.D.) е светлинна технология, при която с газ Xenon се заменя нажежаемата жичка в обикновените халогенни крушки. Газът се възпламенява при високо напрежение и се получава високоволтова електрическа дъга. Резултатът е количество отделена светлина, около три пъти по-голямо от отделеното при светенето на стандартна халогенна крушка. Освен това Xenon HID крушките имат по-висока температура на цвета - по-близка до естествената светлина на слънцето - което им осигурява много добра видимост.

 

 

Какъв е живота на Xenon HID крушките?

 

 

Xenon HID крушките са проектирани да издържат над 2500 часа, колкото е живота на една кола. Повечето проблеми , свързани с изгорели лампи, са заради лоши климатични условия, прах, влага, вибрации и т.н.

 

 

Възможно ли е да се купят по-мощни халогенни крушки и с тях да се постигне добра осветеност?

 

 

Xenon HID крушките са около 35 вата, докато стандартните халогенни крушки са 55/60 вата. Въпреки по-малката мощност, Xenon HID крушките дават около три пъти повече светлина от мощните халогенни крушки. Освен това, по-мощните халогенни крушки(примерно 100 вата) силно натоварват електрическата система на автомобила, а светлината, която дават, е малко по-добра от тази на стандартните.

 

 

Мога ли просто да заменя обикновените си халогенни крушки с Xenon HID крушки?

 

 

Не, не може. Мотоциклетите и автомобилите използват напрежение 12 волтa за захранване на светлините. Xenon HID крушките изискват над 20,000 волта за да се запали крушката и да започне да свети, а след това трябват около 85 волта за да продължи да свети. В Xenon HID комплектите е включен захранващ модул(баласт), с който се включват светлините и след това се регулира напрежението. Този баластен модул е неделима част от HID комплекта. Освен това се използват специални високоволтови кабели, също включени в комплекта. Не се изискват никакви допълнителни аксесоари за инсталирането на Xenon HID в оригиналните гнезда на стандартната осветителна система на автомобила или мотоциклета.

 

 

Мога ли сам да си инсталирам Xenon HID комплекта?

 

 

Да, всеки човек с известна техническа грамотност би се справил без затруднения, в комплекта е включено всичко необходимо, както и подробно описание. Но препоръчително е поставянето от специалист, за да важи и гаранцията. При някои от автомобилите с по-съвременна електроника компютърът констатира подмяната на светлинната система и отчита грешка. Тогава намесата на специалист е задължителна.

 

 

След поставяне на Xenon HID крушки мога ли да ги демонтирам и да използвам пак старите си халогенни крушки?

 

 

Да.Винаги когато пожелаете можете да демонтирате ксеноновият кит и да възстановите оригиналните светлини на автомобила си.

 

 

Къси/дълги светлини?

 

 

Xenon HID в зависимост от модела осигуряват само къси, само дълги или къси и дълги(HI-LO kit) светлини - в зависимост от нуждите на клиента.

 

 

Келвини?

 

 

Те придават на вашата кола изключително атрактивен вид.
Xenon Power
Как да поръчам